ГОЧЕ ОБЈАВИ КРАЈ НА КАРИЕРАТА – НАЈДОБРИОТ МАКЕДОНСКИ ФУДБАЛЕР НА СИТЕ ВРЕМИЊА!

септември 22, 2022

,,После цели дваесет години, време е за крај. Мојот највозрасен син има речиси тринаесет години, во минатото го гледав само за време на паузите од една за друга сезона. Сега сакам да му посветам повеќе внимание на семејството, но тоа не значи дека ќе се оддалечам од фудбалот, бидејќи јас не знам да правам ништо друго. Цело лето не размислував за фудбал и дојде до опуштање. Јадете повеќе, а тренирате помалку. Со тоа имам неколку килограми повеќе, а на 39 години станува се потешко. Сакам да работам со млади луѓе и да им помагам, да разговарам со нив и да ги гледам нивните натпревари. Затоа во иднина повеќе се гледам како директор или спортски агент. За крај, сакам да кажам едно големо благодарам на сите. На сите мои тренери, на сите претседатели, на сите навивачи“.

ГОРАН ПАНДЕВ ЗАСЛУЖУВА ПОЛН СТАДИОН И НАТПРЕВАР ВО НЕГОВА ЧЕСТ – ОНАКА КАКО ШТО ДОЛИКУВА НА НАЈДОБРИОТ ВО НАШАТА ИСТОРИЈА!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: