strumica denes logo

ГЛАСАЈТЕ: Славе Велков од ЖФК ТИВЕРИЈА номиниран за најдобар тренер во женски фудбал

Автор:

Датум:

декември 6, 2018

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

декември 6, 2018

Категории:

Спорт

Како што е веќе познато манифестацијата за избор за најдобри во македонскиот фудбал, „Најдобри во македонскиот фудбал” за натпреварувачката сезона 2017/2018 ќе се одржи на 21. декември во Скопје.

Славе Велков од ЖФК ТИВЕРИЈА e номиниран во категоријата за најдобар тренер во женски фудбал.

Можете да гласате на официјалниот сајт на Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ) на следниот линк ТУКА