Home

Perdormire
Спорт

ГЛАСАЈТЕ: Ристовска Александра номинирана во категоријата за најдобар фудбалер во женски фудбал

Home

Како што е веќе познато манифестацијата за избор за најдобри во македонскиот фудбал, „Најдобри во македонскиот фудбал” за натпреварувачката сезона 2017/2018 ќе се одржи на 21. декември во Скопје. Во категоријата за најдобар фудбалер во женски фудбал е номинирана и Ристовска Александра (ЖФК Тиверија).

Можете да гласате на официјалниот сајт на Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ) на следниот линк ТУКА