ГЛАСАЈТЕ: Љупчо Дориев од Академија Пандев номиниран за најдобар фудбалер во Македонската фудбалска лига

декември 6, 2018

Како што е веќе познато манифестацијата за избор за најдобри во македонскиот фудбал, „Најдобри во македонскиот фудбал” за натпреварувачката сезона 2017/2018 ќе се одржи на 21. декември во Скопје.

Во категоријата за најдобар фудбалер во Македонската фудбалска лига (МФЛ)се наоѓа и фудбалерот од редовите на Академија Пандев -Љупчо Дориев.

Можете да гласате на официјалниот сајт на Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ) на следниот линк ТУКА

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: