strumica denes logo

(ФОТО) ТИМ ЗОРАН ОД СТРУМИЦА ПОВТОРНО ГИ ОСВОИ СИТЕ НАГРАДИ – ОВОЈПАТ НА ТУРНИРОТ ВО БЕЛГРАД!

Автор:

Датум:

мај 17, 2021

Категории:

Спорт, Струмица

Автор:

Датум:

мај 17, 2021

Категории:

Спорт, Струмица

Со 13 освоени медали се враќа во Струмица тимот на Зоран Спасов од Европскиот турнир кој овие денови се одржуваше во Белград во Србија.

Спасов за Струмица Денес вели дека сите негови учесници покажале максимална борба која резултираше со голем успех.

Во продолжение листа од учесниците:

1. ЈОВАН ЧАВКОВ – 1 МЕСТО ДО 52 КГ.

2. АНДРЕЈ ТРАЈКОВ – 1 МЕСТО ДО 47 КГ.

3. АНА ВУКАШИНОВИЧ – 2 МЕСТО ДО 55 КГ. СТАРИ ЈУНИОРИ.

4. ИВАН АТАНАСОВ – 2 МЕСТО ДО 74 КГ. СТАРИ ЈУНИОРИ.

5. БРАНКО ПАНДЕВ – 2 МЕСТО + 59 КГ.

6. ДАРКО ГЕЛЕВСКИ ДО 84 КГ. 3 МЕСТО ВО СЕНИОРИ.

7. ДАРКО ГЕЛЕВСКИ ДО 89 КГ. 3 МЕСТО.

8. ДРАГАН ПАНДЕВ – 2 МЕСТО ДО 36 КГ.

9. МАРИЈА ПЕТРОВА – 2 МЕСТО + 70 КГ. СТАРИ ЈУНИОРИ.

10. РИСТЕ ЧАВКОВ – 3 МЕСТО ДО 32 КГ.

11. СЛАВЕ ДЕЛИОВСКИ – 3 МЕСТО ДО 84 КГ. – СТАРИ ЈУНИОРИ.

12. АРАПОВ АЛЕКСАНДАР – 3 МЕСТО ДО ПОИНТ ФАЈТ ДО 33 КГ.

13 АЛЕКСАНДАР ДЕЛИОВСКИ – 3 МЕСТО КИК ЛАЈТ ДО 69 КГ.

Честитки до сите од тимот на Струмица Денес!