ФОТО: РЕАЛИЗИРАНО ТЕСТИРАЊЕ НА МЛАДИ ТЕНИСЕРИ НА ТЕРЕНИТЕ НА „ТК-НЕТ“ ВО СТРУМИЦА ОД СТРАНА НА ДАНИ МАЏИРОВ!

август 6, 2021

На терените на „ТК-НЕТ“ во Струмица, на 4 и 5 август се реализираше тестирање на млади тенисери од трана на Дани Маџиров кој има и своја тенисерска школа во Германија. Тестирањето се спроведе по стандардите на тенисерската федерација на Германија за што Маџиров има овластување за спроведување на такви активности. Соработката на „ТК-НЕТ“ и Даниел Маџиров трае долг период и е доста успешна.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: