strumica denes logo

(ФОТО) ФК БЕЛАСИЦА ЈА ПРЕТСТАВИ НОВАТА ОПРЕМА СО ЛОГОТО НА „МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ“

Автор:

Датум:

март 5, 2018

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

март 5, 2018

Категории:

Спорт

ФК БЕЛАСИЦА:

Со огромно задоволство ви ја претставуваме нашата нова опрема и тимска фотографија. Посебна чест и задоволство ни причинува логото на нашиот генерален спонзор “Македонски телеком”.