Home

Perdormire
Спорт

ФК БЕЛАСИЦА СЕ ВРАЌА НА ВРВОТ: ФК ПОБЕДА ВАЛАНДОВО ПРИМИ ОСУМ ГОЛА ОД ГОРДОСТА НА СТРУМИЧАНИ!

Home

 

Славната Беласица и гордоста на сите струмичани, полека но сигурно се враќа на победничките патеки и на врвот! Денес во Валандово беше прегазена ФК Победа Валандово која прими осум гола од нашите момци! Големо браво за феноменалната партија на фудбалерите и секоја чест за струмичките Ајдуци за поддршката!

 

Стрелци:
 Крсте Тодоров
 Марјан Ташев
 Мартин Мирчевски
 Горан Здравков
 Миле Костовски Манго