Home

Perdormire
Спорт

ФК БЕЛАСИЦА ОБЈАВИЈА: ЦЕЛИОТ СТРУЧЕН ШТАБ, ФУДБАЛЕРИ И АДМИНИСТРАЦИЈА ДОБИЈА НЕГАТИВНИ РЕЗУЛТАТИ НА КОВИД-19!

Home

СООПШТЕНИЕ – COVID 19

Почитувани,

ФК Беласица како општествено одговорен и транспарентен клуб, сака да се произнесе пред фудбалската и пошироката јавност, дека по направените Ковид 19 тестови над сите засегнати лица во нашиот клуб – целиот стручен штаб, фудбалери и администрација, денес добија СИТЕ негативни резултати.

Овие убави вести ги споделуваме, со надеж и среќа дека истата судбина ќе ги посака и сите други фудбалски клубови.
Здравјето пред се!