Home

Perdormire
Спорт

ФК БЕЛАСИЦА: НАТПРЕВАРИТЕ ДО 12 МАРТ ЌЕ СЕ ИГРААТ БЕЗ ПУБЛИКА!

Home

ФК БЕЛАСИЦА:

Поради препораката на Владата на сите организатори на спортски настани , натпреварите во утврдениот период до 13 Март 2020 година да се играат без публика, Ве информираме дека Фудбалската Федерација на Македонија донесе одлука сите натпревари од 16 коло на Втора МФЛ Исток да се играат без присуство на публика.