strumica denes logo

ФК БЕЛАСИЦА: ЌЕ СЕ НАТПРЕВАРУВАМЕ ВО ПРВАТА ЛИГА ИСПОЛНУВАЈЌИ ГИ СИТЕ КРИТЕРИУМИ И ОБВРСКИ!

Автор:

Датум:

јули 26, 2018

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

јули 26, 2018

Категории:

Спорт

ФК БЕЛАСИЦА:

Во повеќето спортски медиуми излезе информација дека Првата македонска фудбалска лига ќе започне без ФК Беласица поради неисполнети административни критериуми и обврски.

Со ова соопштение сакаме да ги известиме сите наши фанови, симпатизери, љубители на фудбалот како и цела јавност дека ФК Беласица ќе се натпреварува во ПМФЛ во наредната сезона 2018/19, исполнувајќи ги сите критериуми и обврски кои ги налага ФФМ.