strumica denes logo

ФАН ЗОНА НА СТРУМИЦА ДЕНЕС И „STREET BAR“ : СО НАВИВАЊЕ ДА ГО ИСПРАТИМЕ ГОЛЕМИОТ ГОРАН ПАНДЕВ!

Автор:

Датум:

јуни 21, 2021

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

јуни 21, 2021

Категории:

Спорт

Се гледаме денеска во 18:00 часот на фан зоната на Струмица Денес и „STREET BAR“. Заедно да го испратиме големиот Горан Пандев со навивање!