ДВА ДЕНА ДО НАТПРЕВАРОТ МАКЕДОНИЈА-ГРЦИЈА: ОГРОМНА ЗАИНТЕРЕСИРАНОСТ ЗА ФАН ЗОНАТА ОРГАНИЗИРАНА НА ЦЕНТАРОТ ВО СТРУМИЦА!

јуни 14, 2019

RIVERSOUND ги извести медиумите и граѓаните на општина Струмица дека во недела на центарот во Струмица, односно веднаш после „Концепт“ ќе биде поставен дисплеј 24 квадрати или со димензии 8*3 и целосно озвучување за заедничко следење на натпреварот помеѓу Македонија-Грција. Браво за RIVERSOUND и целата екипа. Да навиваме заедно за нашите момци, напред Македонија!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: