strumica denes logo

ДИМИТАР ВИТАНОВ ПОВТОРНО И ДОНЕСЕ НА СТРУМИЦА ДВА МЕДАЛИ ОД МЕЃУНАРОДНИОТ ТУРНИР ВО СРБИЈА!

Автор:

Датум:

март 31, 2018

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

март 31, 2018

Категории:

Спорт

Mакедонската репрезентација учествуваше во традиционално карате кое се одржа од 23 до 25 март и зема учество на Светскиот клубски карате куп и меѓународниот турнир „Црвена Звезда 2018″ за сениори, јуниори, кадети и деца во Белград. Меѓу нив беше и нашиот шампион од Струмица-Димитар Витанов кој на нашиот град повторно му донесе два медали.

БРОНЗЕН ВО КАТА-ЕКИПНО

БРОЗЕН ВО БОРБА.