Home

Perdormire
Спорт

Девојките на „НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“ блескаат: Нова победа над тетовчанките и остануваат на лидерската позиција!

Home

Нова победа извојуваа девојките на „Наковски Волеј“ со резултат од 3:0 во сетови овојпат над девојките од ОК „Бами Кор“ од Тетово! Оваа петта победа ги зацврсти на лидерската позиција и со право може да кажеме дека тие едноставно блескаат на македонската одбојкарска сцена. Честики до целиот клуб!