Home

Perdormire
Спорт

ЧЕСТИТКИ: Струмичанецот Марјан Гоцевски е најдобриот судија во мак – фудбалот за 2019 година!

Home

Струмичанецот Марјан Гоцевски со одлуката на Судиската организација при Фудбалската федерација на Македонија, денеска беше избран за најдобар судија во македонскиот фудбал за 2019 година. Официјално ќе бидепрогласен и на гала свеченоста која секоја година се организира на 24 декември во МНТ од страна на ФФМ. Признанието оваа година дефинитивно оди во вистинските раце. Честитки од тимот на Струмица Денес!