Home

Perdormire
Спорт

БРАВО: Училиштето „Видое Подгорец“ – Струмица прогласено за НАЈДОБАР УЧИЛИШЕН КЛУБ во Македонија!

Home

Агенцијата за Млади и Спорт (АМС) синоќа на свечената церемонија ги избра најдобрите во спортот за 2019 година. Училиштето „Видое Подгорец“ – Струмица прогласено за НАЈДОБАР УЧИЛИШЕН КЛУБ во Македонија! Искрени честитки од тимот на Струмица Денес.