Home

Perdormire
Спорт

БРАВО ДЕВОЈЧЕ: СТРУМИЧАНКАТА ЉУБИЦА АНДОНОВСКА НА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ВО ТЕНИС ГО ОСВОИ ПЕТОТО МЕСТО!

Home

Голем успех на 12 годишната тенисерка од Струмица Љубица Андоновска. Таа на европското првенство до 12 години во тенис во Палма Де Мајорка, со пет победи и еден пораз го освои високото петто место на главен турнир! Инаку, Љубица доаѓа клубот на ТК „Нет“ – Струмица! Искрени честитки од тимот на Струмица Денес, да и се множат успесите на меѓународен план!