strumica denes logo

БЕЛАСИЦА ПРОДОЛЖУВА СО ВРАЌАЊЕ НА ПОРАНЕШНИТЕ ФУДБАЛЕРИ ВО КЛУБОТ!

Автор:

Датум:

јуни 21, 2018

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

јуни 21, 2018

Категории:

Спорт

Се работи за Бранко Марков, еден од најдобрите фудбалери на ФК Беласица во минатото, кој своевремено настапуваше и за младинската репрезентација на Југославија, ќе биде тренер во младинската школа на ФК Беласица.

Му посакуваме Добредојде, и многу успех.