Home

Perdormire
Спорт

„АРЕНА ФИТНЕС“ ЈА ОСВОИЈА ГЛАВНАТА НАГРАДА ОД 100.000 ДЕНАРИ НА ТУРНИРОТ ВО МАЛ ФУДБАЛ ВО ВАСИЛЕВО!

Home

Синоќа заврши новогодишно божикниот турнир во мал фудбал кој традиционално се одржува во општина Василево, на кој годинава вкупно учествуваа дваесет екипи. Прво место и главната награда во вредност од 100.000 денари ја освоија фудбалерите од тимот ,,Арена”. Честитки!