Perdormire
Спорт

АНА ФАСУЛЕВА ГО ОСВОИ ТРЕТОТО МЕСТО ВО КАТЕГОРИЈАТА ЗА НАЈДОБАР МЛАД СПОРТИСТ ВО СТРУМИЦА!

Home

Многу награди, многу забава и многу возбудувања синоќа на традиционалната манифестација „Избор на спортист на годината“ која традиционално се одржува секоја година. Најдобрите спортисти,спортски екипи и работници за 2018 беа наградени! Талентираната струмичанка Ана Фасулева го освои третото место во категоријата за најдобар млад спортист во Струмица. Честитки!