strumica denes logo

АЛЕКСАНДРА РИСТОВСКА ОД ФК ТИВЕРИЈА ПРОГЛАСЕНА ЗА НАЈДОБРА ФУДБАЛЕРКА!

Автор:

Датум:

декември 22, 2018

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

декември 22, 2018

Категории:

Спорт

На свечноста на прогласувањето на најдобрите во македонскиот фудбал за изминатава година, Александра Ристовска која настапува за Тиверија Струмица е прогласена за најдобра фудбалерка за изминатата сезона. Искрени честитки од Тимот на Струмица Денес!