ВЕЧЕРВА ЗАПОЧНУВА ТУРНИРОТ ВО МАЛ ФУДБАЛ ВО БОСИЛОВО!

јули 16, 2018

Вечерва со почеток од 21:00 часот започнува традиционалниот турнир во мал фудбал во Босилово.

21:00 часот РЕСТОРАН ЧАРДАК БОСИЛОВО – ЕВРО МАК – ВАСИЛЕВО

22:00 часот МАРКЕТ ПРОМЕТ ЕЛЕКТРИК СУШИЦА – ХИРДАМ МИТ ДОБРАШИНЦИ
23:00 часот ГАЛАТАСАРАЈ СТРУМИЦА – КЛАМИ ПРОМЕТ – НОВО СЕЛО

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ