„НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“ ЛЕСНО ДО ПОБЕДА ПРОТИВ „ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

февруари 16, 2019

„Наковски Волеј“ со голема и лесна победа (3:0) против „Пелистер Волеј“ го започна плејофот! Како и секогаш, девојките на „Наковски Волеј“ беа поддржани од многубројна публика во салата на СОУ „Димитар Влахов“. Искрени честитки од Тимот на Струмица Денес. Нека се множат победите!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: