КАКО ДРЖАВНИ ПРВАЦИ И СРЕДНОШКОЛСКИ ШАМПИОНИ, УЧЕНИЦИТЕ НА СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“ – СТРУМИЦА ЗАМИНАА ЗА ТРЕБИЊЕ НА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ВО ОДБОЈКА ЗА СРЕДНИ УЧИЛИШТА!

мај 21, 2023

Машката и женска одбојкарска екипа на СОУ Јане Сандански – Струмица како државни прваци и средношколски шампиони, заминаа за Требиње – Босна и Херцеговина, каде од 21 до 27 Мај 2023 ќе учествуват на Европското првенство во одбојка за средни училишта.

Многу успех!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: