strumica denes logo

ВКУПЕН НАГРАДЕН ФОНД 120.000 ДЕНАРИ: МЕМОРИЈАЛЕН ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ – ПЕРО 2023!

Автор:

Датум:

јуни 19, 2023

Автор:

Датум:

јуни 19, 2023

Во чест на прерано загинатиот наш пријател, другар и брат Перо, оваа година се организира меморијален турнир во мал фудбал во Доброшинци, Општина Василево.

Право на учество имаат само играчи од Струмичкиот и Радовишкиот регион. Место има за вкупно 24 екипи.

Вкупниот награден фонд изнесува 120.000 денари.
Прво место – 70.000 денари.
Второ место – 30.000 денари.
Трето место – 10.000 денари.
Прво место за кадети – 10.000 денари.

Котизацијата изнесува 4.000 денари.
Пријавувањето трае до 24 Јуни, 2023 година. Турнирот започнува на 25 Јуни, 2023 година.

КОНТАКТ
078 / 359 – 181 ВОЈЧЕ 📞

ГЕНЕРАЛЕН ПОКРОВИТЕЛ
ОПШТИНА ВАСИЛЕВО