strumica denes logo

ВЕЧЕРВА ЗАПОЧНУВА ГОЛЕМИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јули 3, 2023

Категории:

Спорт, Струмица

Автор:

Датум:

јули 3, 2023

Категории:

Спорт, Струмица

Вечерва во Струмица ќе започне големиот турнир во мал фудбал под покровителство на општина Струмица и градоначалникот Коста Костадинов.

1 МЕСТО – 130.000 ДЕНАРИ
2 МЕСТО – 70.000 ДЕНАРИ
3 МЕСТО – 40.000 ДЕНАРИ

НАГРАДА ЗА НАЈДОБАР ГОЛМАН
НАГРАДА ЗА НАЈДОБАР СТРЕЛЕЦ
НАГРАДА ЗА НАЈДОБАР ИГРАЧ

Богат паричен награден фонд и многу изненадувања.