УПИСИ ВО СТРУМИЧКИ КЛУБ РК АСТРАИОН НА МЛАДИ ЧЛЕНОВИ – ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА 078 852 964!

февруари 26, 2022

РК Астраион со уписи на нови членови. Сите заинтересирани за подетални информации може да го исконтактираат следниот телефонски број: 078 852 964 (МИЛЕ).

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: