Perdormise
Спорт

УПИС НА КОШАРКАРИ И КОШАРКАРКИ ОД 6 ДО 16 ГОДИНИ ВО СТРУМИЦА СЕКОЈ ПОНЕДЕЛНИК, СРЕДА И ПЕТОК ОД 18:30 ЧАСОТ ВО ОУ „ВИДОЕ ПОДГОРЕЦ“

Целта на „MVP Basketball Academy“ е со максималната посветеност и работа да придонесе во развојот на децата во идни кошаркарски ѕвезди со кои сите ќе се гордееме.

Стручниот педагошки пристап на тренерите Здравко Јовановски и Васко Глигоров се личности кои се грижат за децата во времето поминато на спортските терени, ги негувааат, образовувааат и социјализираат. Детето стручно се развива физички, психички, социјално/емоционално преку комуникација и работа во група.

Тренинзите се оддржуваат во ООУ ,,Видое Пидгорец“ во понеделник, среда и петок со почеток од 18:15 часот.