strumica denes logo

СТРУМИЧАНКАТА АНА ФАСУЛЕВА ДОБИ ПРИЗНАНИЕ ЗА АФИРМАЦИЈА НА СПОРТОТ НАДВОР ОД РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА!

Автор:

Датум:

февруари 4, 2023

Категории:

Спорт, Струмица

Автор:

Датум:

февруари 4, 2023

Категории:

Спорт, Струмица

Многу награди, многу забава и многу возбудувања синоќа на традиционалната манифестација „Избор на спортист на годината“ која се одржува секоја година. Најдобрите спортисти,спортски екипи и работници за 2022 беа наградени! Одбојкарката Ана Фасулева доби признание за афирмација на спортот надвор од Република Македонија.

Честитки од тимот на Струмица Денес.