Home

Perdormire
Спорт

СПОРТОТ И ЉУБОВТА КОН МАКЕДОНИЈА ГИ ОБЕДИНИ: ПИНДА СПОДЕЛИ ФОТОГРАФИЈА СО ГОРАН ПАНДЕВ!

Home

Славчо Васков – Пинда и Горан Пандев ги „закопаа“ несогласувањата. Спортот и љубовта кон Македонија ги обедини и Пинда сподели заедничка фотографија. Секоја чест, вака прават најголемите! Радувај се Македонијо!