strumica denes logo

ПРИЈАВЕТЕ СЕ: МЕМОРИЈАЛЕН ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ВО С. ИЊЕВО-РАДОВИШ, ПРВО МЕСТО 120.000 ДЕНАРИ!

Автор:

Датум:

јуни 26, 2023

Категории:

Спорт, Струмица

Автор:

Датум:

јуни 26, 2023

Категории:

Спорт, Струмица

До 24 јули трае пријавувањето на екипи за учество на меморијалниот турнир во мал фудбал во С. Ињево-Радовиш на кој ќе има богати награди. Турнирот ќе започне на 26 јули а ќе трае до 12 август.

Учество на екипи: 3.000 денари.

Телефон и информации за пријавување: 071 663 124 (Илија), 071 320 754 (Аце) и 070 490 663 (Ангел).

Генерален спонзор на турнирот е дијаспората на С. Ињево.

ПРВО МЕСТО: 120.000 денари.
ВТОРО МЕСТО: 60.000 денари.
ТРЕТО МЕСТО: 30.000 денари.
ЧЕТВРТО МЕСТО: 15.000 денари.

Награди ќе добијат и најдобриот играч, најдобриот голман и најдобриот голгетер.