strumica denes logo

ОРГАНИЗИРАНО ЗАЕДНИЧКО СЛЕДЕЊЕ: СЛЕДЕТЕ ГО ДЕНЕШНИОТ НАТПРЕВАР НА МАКЕДОНИЈА ПРОТИВ СЛОВЕНИЈА ВО „OLD SCHOOL“, 5 СКОПСКИ+МЕЗЕ ЗА 450 ДЕНАРИ!

Автор:

Датум:

октомври 9, 2019

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

октомври 9, 2019

Категории:

Спорт

Со почеток од 20:45 часот  денеска *четврток*, фудбалската репрезентација на Македонија игра исклучиво важен натпревар против репрезентацијата на Словенија и потребна им е нашата поддршка за славје на крајот од натпреварот. „OLD SCHOOL“ како вечен подржувач на македонските спортиски, организираше заедничко следење на натпреварот! Покрај тоа, тие подготвија и интересна промоција, 5 скопски пива+мезе за 450 денари. Да ги бодриме нашите момци и да навиваме за нашата Македонија!