Perdormire
Спорт

НАКОВСКИ ВОЛЕЈ УТРЕ НА ГОСТИНСКИ ТЕРЕН СО ПОБЕДА НАД ЈАНТА ВОЛЕЈ ЌЕ СЕ ЗАДРЖИ НА ГОРНИОТ ДЕЛ ОД ТАБЕЛАТА!

Home

Со почеток од 19:00 часот утре екипата на „Наковски Волеј“ на гостински терен во Скопје ќе одигра уште еден важен и тежок натпревар против екипата на „Јанта Волеј“. Девојките од Струмица со победа ќе се задржат на горниот  дел од табелата. Со среќа!