Perdormire
Спорт

ГЛЕДАЈТЕ ГО ФИНАЛЕТО МЕЃУ ВАРДАР-ВЕСПРЕМ ВО 18:00 ЧАСОТ ВО „ТРЕНД“ COFFEE TO GO!

Home

Да навиваме за Вардар во финалето со Веспрем денеска во 18:00 часот. „ТРЕНД“ COFFEE TO GO организираше групно следење на натпреварот! Ајде,ајде,ајде Вардаре!