ФИНАЛНА ВЕЧЕР НА НОВОГОДИШНО-БОЖИЌНИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ВО КУКЛИШ!

јануари 11, 2023

Вечерва 11.01.2023 Среда финална вечер од Новогодишно Божиќен турнир Куклиш 2022-23.

Во малото финале ке се сретнат следниве екипи:

20:00 Токи Еднокуќево – Гостилница кај Џек

ФИНАЛЕ
21:00 Баламов компани – Freight one

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: