strumica denes logo

ТИМОТ НА СТРУМИЧАНЕЦОТ ЗОРАН СПАСОВ „ТИМ ЗОРАН“, ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈДОБАР КЛУБ НА ТАТАМИ ВО ОСВОЕНИ МЕДАЛИ НА КИК-БОКС ТУРНИРОТ ВО НИШ-СРБИЈА ОД ВКУПНО 65 КЛУБОВИ!

Автор:

Датум:

декември 6, 2021

Категории:

Спорт, Струмица

Автор:

Датум:

декември 6, 2021

Категории:

Спорт, Струмица

Тимот на струмичанецот Зоран Спасов „ТИМ ЗОРАН“, со 12 медали се враќа од кик-бокс турнирот „БАЛКАН БЕСТ ФАЈТЕРС“ во Ниш-Србија. Неговиот тим исто така беше прогласен и за најдобар тим по бројот на освоени медали во Татами. Ова се наградените:

1. АРАПОВ АЛЕКСАНДАР – 1 МЕСТО

2. РИСТЕ ЧАВКОВ – 1 МЕСТО

3. ДРАГАН ПАНДЕВ – 1 МЕСТО

4. АЛЕКСАНДАР ДЕЛИОВСКИ – 1 МЕСТО

5. ПЕПИ ВЕЛКОВ 1 МЕСТО

6. АНТОНИО ТАШКОВ – 2 МЕСТО

7. МАРИЈА ПЕТРОВА – 2 МЕСТО

8. СЛАВЕ ДЕЛИОВСКИ – 2 МЕСТО

9. ЈОВАН ЧАВКОВ – 2 МЕСТО

10. БРАНКО ПАНДЕВ – 3 МЕСТО

11. ЃОРГИ ДЕЛИЕВСКИ – 3 МЕСТО

12. ВАСКО ИЛИЕВ – 2 МЕСТО

Честитки до целиот тим!