Home

Perdormire
Реклама

(ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ПОПУСТИТЕ) BLACK FRIDAY „ЛУДИЛО ” НА ПОПУСТИ ОД 30€ ДО 70€ ВО БАЛКАН ФАН СТРУМИЦА!

Home

BLACK FRIDAY- ПОПУСТИ ОД 30 до 70 eвра

Резервирајте го Вашето место за најдобриот дочек на Нова година 2020 и тоа по најдобри цени!

* БЕЛГРАД ОД 39€

* БУДБА ОД 65€

* БУКУРЕШТ ОД 99€

* КРАКОВ ОД 125€

* СОФИЈА ОД 65€

* МИЛАНО ОД 149€

Исто така може да го резервирате и Вашето Лето, како и Велигден!

А за сите Студенти имаме Студентска Екскурзија по најниски цени !

* ПОХОД НА ЕВРОПА 19 дена

* ПОХОД НА ШПАНИЈА 11 дена

* КРСТАРЕЊЕ ПО МЕДИТЕРАНОТ 11 дена

29.11 искористете го како Ваш најдобар избор за патување, се што треба да направите е да се пријавите онлајн на нашата страна: http://balkanfun.mk/blackfridayludilo-2020/ или да дојдете во нашата канцеларија ( ул. Маршал Тито 58- старата чаршија) да го потврдите Вашето присуство на 29.11.

* Местата се ограничени!!!

Повеќе информации:
070 783 226 и

 

071 908 802

Исто така повеќе информации за патувањата може да видите и на нашата веб страна

Black Friday – „лудило” од попусти и изненадувања во Балкан Фан!

9