Perdormise
Реклама

НОВОГОДИШЕН ОГЛАС: ПЛАТА 60.000 ДЕНАРИ, „ИСОЛЕ“-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА РАБОТНИК/МАЈСТОР И ГРАДЕЖЕН ИНЖИНЕР!

Започнете ја новата година со успех на ново работно место! Струмичката компанија „ИСОЛЕ“ вработува на следните позиции:

1. РАБОТНИК/МАЈСТОР
2. ГРАДЕЖЕН ИНЖИНЕР

Месечна нето плата 60.000 денари со редовно работно време и сигурно и осигурено работно место!

Заинтересираните лица потребно е да достават своја биографија со наведена желба за плата на info@i-sole.de или преку Вибер на телефонски број 00491724006633 или да се јават на следниот телефонски број: 074 227 229.

Ознаки