Perdormire
Реклама

НОВО ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ТОБАКО „БОБИ“ ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА – ПЛАТА РЕДОВНА!

Поради зголемениот обем на работа, струмикото тобако „Боби“ има потреба од девојки за работа. Плата редовна, најдоцна до трети секој месец и осигурена уште од прв ден. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, да се јават на 077 882 222