Home

Perdormire
Реклама

ЕДИНСТВЕНИ ВО МАКЕДОНИЈА: СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА „МОЛДИНГ СТИЛ“ ВРШИ ИЗРАБОТКА НА ДЕКОРАТИВНИ ЅИДНИ И ПОДНИ ЛАЈСНИ ОД МЕДИЈАПАН!

Home

Квалитет, одлична и професионална изработка – струмичката компанија „МОЛДИНГ СТИЛ“ се единствената компанија во Македонија која врши изработка на уникатни, декоративни ѕидни и подни лајсни од медијапан! Инаку, лајсните може исто така да се изработуваат и по порачка со монтажа. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 078 280 715 или да ги пронајдете на фејсбук со кликнување ОВДЕ и ОВДЕ!