ПОЧЕТНА ПЛАТА 20.000 ДЕНАРИ: СТРУМИЧКАТА СЕНДВИЧАРА „БУРГЕР 13“ ВРАБОТУВА РАБОТНИЦИ ЗА ВО КУЈНА СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

ноември 16, 2021

🔴 Бидете дел од нашиот тим. Бургер 13 вработува!

✅ Предност имаат кандидатите со работно искуство.

✅ Почетна плата: 20.000 ден.

✅ Информации на телефон: 📞 078 448 610 📞

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ