Perdormise
Реклама

„ИСОЛЕ“-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА МАЈСТОР ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА АЛУМИНИУМСКА СТОЛАРИЈА И ОПШТ РАБОТНИК СО ГРАДЕЖНО ИСКУСТВО!

Започнете ја новата година со успех на ново работно место! Струмичката компанија „ИСОЛЕ“ вработува на следните позиции:

– МАЈСТОР ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА АЛУМИНИУМСКА СТОЛАРИЈА
– ОПШТ РАБОТНИК СО ГРАДЕЖНО ИСКУСТВО (МИНИМУМ ЗАВРШЕНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ)

Заинтересираните лица потребно е да се јават на следниот телефонски број: 074 227 229.

Ознаки