ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: МКМ АУТО-СТРУМИЦА КОЈ Е ОВЛАСТЕН ДИСТРИБУТЕР НА „ШКОДА“, ВРАБОТУВА НА ПОВЕЌЕ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ!

февруари 27, 2020

МКМ Ауто Струмица, компанија која е овластен дистрибутер на брендот ŠKODA во Македонија, поради проширување на своите сервисни капацитети и максимизирање на квалитетот на услугите кон своите клиенти, има потреба од:

Сервисен советник за прием на возила 

Автомеханичар – Мехатроничар 

Автоелектричар 

Работник во автоперална

Нудиме работа во динамична средина, компетитивни месечни примања и постојано надградување на знаењето со обуки и тренинзи.
Доколку сте мотивирани и истрајни, способни за тимска работа, имате работно искуство во соодветните области и сакате да бидете дел од еден силен и посветен тим испратете ваше CV на salon@mkmauto.mk Дискрецијата е апсолутно загарантирана за сите апликации. За детални информации контактирајте на телефoните: 034 323 334 или 070 214 591

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: