strumica denes logo

НОВО ВО СТРУМИЦА: CITY START, НАЈНОВА И НАЈСОВРЕМЕНА АВТО ШКОЛА ВО НАШИОТ ГРАД!

Автор:

Датум:

февруари 21, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

февруари 21, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Струмица доби најнова и најсовремена авто школа во која можете брзо и лесно да ги совладате сите возачки вештини и да станете активен учесник во сообраќајот. CITY START се наоѓа на ул.„Ленинова“ бр.99 – Струмица или поточно зад маркетот „Зендолино“, а може да ги контактирате и на следниот телефонски број: 078-221-221

Искористете го времето за часови за возачка дозвола и направете нешто добро за себе!