СЛАВЕ АНДОНОВ: ИМАМЕ ПРОЕКТИ КОИ СЕ ВАЖНИ ЗА ГРАЃАНИТЕ И НУДАТ РЕШЕНИЕ ЗА МНОГУ ПРОБЛЕМИ ВО ОПШТИНА ВАСИЛЕВО!

октомври 1, 2021

СЛАВЕ АНДОНОВ, КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК ОД РЕДОВИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ ЗА ОПШТИНА ВАСИЛЕВО:

Горд сум на нашата програма. Имаме проекти кои се важни за граѓаните и нудат решение за многу проблеми. Денес програмата ја презентиравме во Висока Маала.

Доаѓаме од врата на врата во секое село. Ќе зборуваме за решенија.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: