strumica denes logo

ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ НАБРОЈА ЗАД КОИ ГРАДОНАЧАЛНИЦИ ЌЕ ЗАСТАНЕ ПОВТОРНО НА ИЗБОРИТЕ- СТРУМИЦА НЕ СЕ НАЈДЕ ВО ЛИСТАТА!

Автор:

Датум:

февруари 11, 2021

Автор:

Датум:

февруари 11, 2021

Реакциите на народот ќе бидат пресудни за тоа кого ќе кандидираме на следните локални избори, истакна денеска Премиерот Зоран Заев одговорајќи на новинарски прашања. Тој наброја дел од општините од кои е задоволен од кадрите на СДСМ, но во нив немаше ниту една скопска општина ниту пак некој поголем град.

„Лично јас имам свои ставови. Ќе застанам зад неколку кандидати, Валандово, Богданци, Дојран, Конче, Кочани, Штип, Старо Нагоричани Крушево, Маврово Ростуше, Демир Капија“, рече Заев.