ЗА „ДЕН НА ПРАЗОТ“ ВО ГРАДАШОРЦИ ЌЕ ГОСТУВА НЕКСТ ТАЈМ!

ноември 10, 2022

Славе Андонов, градоначалник на оптшина Василево:

Задоволство е заедно со Next Time да Ве поканиме на манифестацијата ,,Ден на Празот” на ден 13.11.2022 (Недела) 11 часот во Градашорции, заедно да уживаме во нивната изведба на наши македонски песни и секако во специјалитетите од праз подготвени од рацете на нашите вредни домаќинки #Василево.

☝️ Се гледаме во Недела !

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: