СЛАВЕ АНДОНОВ, ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА ВАСИЛЕВО: Родот да се зголеми а здравјето, радоста и бериќетот да бидат секојдневен гостин во вашите домови!

јануари 1, 2022

Славе Андонов, градоначалник на општина Василево:

Во наредната година Ви пожелувам да останете вредни како досега, родот да се зголеми а здравјето, радоста и бериќетот да бидат секојдневен гостин во вашите домови. Среќни новогодишни празници !

КЛИКНИ ОВДЕ ЗА ЛИНКОТ: https://www.facebook.com/slave.andonov/videos/501748481182128

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: