Home

Perdormire
Босилово Василево Струмица

НАЧАЛНИКОТ НА СВР СТРУМИЦА ВАСИЛ ТОДОРОВ ЗАЕДНО СО ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ НА ОПШТИНИТЕ БОСИЛОВО И ВАСИЛЕВО ПОДЕЛИЈА ЗАШТИТНИ МАСКИ!

Home

Началникот на Секторот за внатрешни работи-Струмица Васил Тодоров, денес со Отсекот за превенција во партнерство со ОО на Црвен Крст Струмица заедно со градоначалниците на општина Босилово и Василево подели заштитни маски на граѓаните во општина Босилово и Василево. Целта на ваквата активност е да се подигне свеста кај граѓаните за задолжително носење заштитни маски и почитување на препораките од Владата за заштита од КОВИД 19!